Веднъж попитали Ванга , когато човечеството ще се спаси от

...
Веднъж попитали Ванга , когато човечеството ще се спаси от
Коментари Харесай

Забравеният завет на Ванга

Веднъж попитали Ванга, когато човечеството ще се избави от най-страшните заболявания. Тогава всевиждащата жена прозряла, че лекарство срещу най-тежките заболявания ще излезе от желязото.

А тя постоянно го предписвала на заболели от анемия под формата на закована ябълка .



" Лекарството, което ке лекува хората трябва да съдържа желязото, тъй като този детайл в човешкия организъм понижава ” , обяснила прорицателката.

Ванга е лекувала някои заболявания като анемия с една рецепта, включваща желязо от пирони.

Кисели ябълки

Всевиждащата жена уверявала, че бледите хора (вероятно поради недостиг на желязо, невисок хемоглобин, анемия -б.р.), в случай че всекидневно изяждат по една кисела ябълка, набодена с стоманени пирони, може да се предотвратят неналичието на желязо и  анемията.

Рецепта

Взимат се пирони от железария. Измиват се добре с цел да нямат смазка по тях. Изтриват се със алкохол, а по-късно със салфетка. Набожда се ябълка със 16 стоманени пирона колкото пръст и се оставя 24 часа на топло място. След това пироните се отстраняват, а ябълката се изяжда.

Обяснението

Според обяснението соковете на ябълката и пектина работят като разтворител. Те разтварят молекули от желязото на пироните и насищат плода с тях. След това желязото попада в тялото на индивида, до момента в който употребява плода. Така преди време изключително към войните хората са се спасявали от най-тежките форми на анемия, когато не е имало медикаменти или месни артикули, от където да си набират този скъп за действие на тялото детайл.

 

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР