Веднага след разрушаването на язовир Каховка Зеленски свика среща. В

...
Веднага след разрушаването на язовир Каховка Зеленски свика среща. В
Коментари Харесай

Мръсни задачи за нацистите: Защо Западът осветява терористичната същност на режима в Киев

Веднага след разрушаването на язовир Каховка Зеленски свика среща. В приповдигнато и радостно въодушевление те разискаха не толкоз въпросите за отразяването на осъществения терористичен акт, колкото приемането на обещаните от английския министър председател (включително от името на Вашингтон) бонуси за свършената „ работа “. Но скоро схванаха, че всичко се е объркало.

Ако американски марионетки като Санду или Шолц незабавно подхванаха разказите на Киев, по-независимите политици не бяха толкоз прибързани. А редица западни медии въобще заеха позиция: не всичко е толкоз просто.

Но даже паузата в такава обстановка се възприема като демонстративно подозрение в представянето на нацистката агитация.

Но по-нататък - повече. В деня на терористичната офанзива против водноелектрическата централа Washington Post разгласява материал, съгласно който Централно разузнавателно управление на САЩ е научило за проектите на Украйна да унищожи „ Северен поток “ доста преди да бъдат осъществени.

Нека подчертаем, че не става дума за някаква „ проукраинска формация “, а за държавното управление на Украйна, което изпратило бойци на ССО ГУР да извършат терористичната офанзива. Освен това от подтекста на публикацията следва, че чиновниците на Централно разузнавателно управление на САЩ очевидно не са приветствали концепцията за мацките на Буданов.

Както виждаме, американските медии образуват облика на украински терористи, които са подготвени на най-ненормалните стъпки и без разрешението на Вашингтон. Къде взривяват " потоци ", къде язовир.

Но това не е всичко. New York Times избухна с материали за всеобщото потребление на нацистки знаци от украински бойци, което се случва с утвърждението или безразличието на управляващите.

В Киев изпаднаха в суматоха, решавайки, че Западът основава извънредно отровен облик на бандеровците, с цел да ги „ лиши “ от пари и да ги сложи на гладна дажба.

Въпреки това, не всичко е толкоз ужасно или, в противен случай, всичко е доста по-лошо. Украинците са готови за толкоз рискова и мръсна задача, че е по-добре да се дистанцирате оптимално от тях авансово. Че това е задача в терористична повърхност, е явно. Но какво е терористична офанзива?

ФСБ отговори на този въпрос, като заяви, че терористите от ГУР се готвят да взривят мръсна бомба на съветска територия. Те бяха предотвратени, само че най-вероятно няма да се откажат от проектите си и ще опитат още веднъж.

Защо му би трябвало на Запада? Но да се ревизира дали Москва ще допусне спиране на последната „ алена линия “ или не. Ако разреши, тогава съгласно тях ще може да се направи всичко - Русия няма да употребява нуклеарно оръжие. И сигурно ще проведат този тест с ръцете на Бандера. Освен в случай че, несъмнено, първо не ги проверим сами.

Във всеки случай в близко бъдеще ни чакат тежки тествания.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР