Веднага след като ЦИК определи номерата в бюлетината, под които

...
Веднага след като ЦИК определи номерата в бюлетината, под които
Коментари Харесай

Каква символика видяха политиците в номерата на бюлетината

Веднага откакто ЦИК дефинира номерата в бюлетината, под които записаните партии и обединения ще се явят на идните локални избори, политиците направиха първите интерпретации за тях.

Първи бяха от ГЕРБ, които обясниха какво виждат в своя номер 43.

„ Ако търсим някаква символика, тя е 4 сполучливи мандата. Всичко това е в положителното взаимоотношение с триъгълника гражданско общество, локалната власт и изпълнителна власт “, счита регионалният координатор на партията Цветомир Паунов. Според него идващия сполучлив мандат на Йорданка Фандъкова още веднъж ще бъде „ подплътен с доста работа, доста старания, без популизъм и без неизпълними обещания “.

Листата за общински съветници на ГЕРБ за София - публицист и зам.-министър са в конкуренцията

„ Може да си играем доста на нумерология, само че в никакъв случай Вътрешна македонска революционна организация не сме правили нещо такова. Ние залагаме на локални, свестни и известни претенденти за кметове и общински съветници, тъй че не очаквайте от нас мятане на фасул и гадания “, съобщи претендентът на воеводите за кмет на столицата Ангел Джамбазки. Партията му ще се включи в борбата под номер 34.

Калоян Паргов поведе листата на Българска социалистическа партия в София

От Българска социалистическа партия пък виждат в своя номер 56 добра причина за спечелването на 5-6 регионални града.

„ 5 плюс 6 е 11, а това е „ кралско число “. Цифрите 5 и 6 значат и поредност, тъй че най-малко 5-6 регионални града “, провидя водачът на градската левица Калоян Паргов.

Програмата на Манолова за ръководство на София: 23 ограничения

Кандидатът за градоначалник на София на „ Демократична България “ също разяснява своя номер 66, който ще бъде и финален в бюлетината. „ Номерът е прекрасен. Смятам, че номерата нямат никакво значение в изборите, само че човек постоянно има едно мислено. 66 е превъзходен номер. Най-важното е, че нашата стратегия е мощна и ние желаеме да създадем същински положителни неща за този град “, съобщи арх. Борислав Игнатов.

Квадратчето не поддържам в никакъв случай за първи път ще участва на бюлетината за локални избори и ще заема последното място в нея.

Номерата на самостоятелните претенденти, издигнати от инициативни комитети, както и на локалните обединения, ще бъдат изписвани след партиите и обединенията според поредността на регистрацията им в ОИК.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР