Веднага след анонса на представянето на „младежката“ версия на Xiaomi

...
Веднага след анонса на представянето на „младежката“ версия на Xiaomi
Коментари Харесай

Xiaomi Mi8 Youth се появи на официални рендери

Веднага след анонса на представянето на „младежката“ версия на Xiaomi Mi8, в мрежата се появиха формалните рендери на бъдещия смарт телефон. На тях може да се види в детайли апарата от всички страни и да се оцени разликата му от елементарните Xiaomi Mi8 и Mi8 SE. Очаква се, че устройството ще заеме мястото си сред тези два смарт телефона, предлагайки флагмански благоприятни условия на налична цена.



Както се вижда на рендерите, Xiaomi Mi8 Youth е с разрез на екрана и ще бъде доста по-малък, в сравнение с Mi8 и Mi8 SE. Затова тук липсват всевъзможни модерни системи за сканиране на лицето. Отзад се намира хоризонталната двойна камера и дактилоскопа. На показаните фотоси е показан разновидността с градиентната разцветка — от розово до жълто.

Очакваните характерности на Xiaomi Mi8 Youth:
6,26-инчов TFT-дисплей с резолюция от 2280х1080 пиксела;8-ядрения процесор Snapdragon 710 с периодичност 2,2 Ghz;4/6/8 GB оперативна памет;32/64/128 GB вградена памет;двойна съществена камера с резолюция 12 Мегапиксела;предна камера с резолюция 24 Мегапиксела;батерията с потенциал от 3 250 mah;Android 8.1 Oreo.
Официалното показване на Xiaomi Mi8 Youth е планувано за 19 септември. Смартфонът ще коства $290 за минималната настройка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР