Веднага щом малкият Арчи се появи на бял свят, феновете

...
Веднага щом малкият Арчи се появи на бял свят, феновете
Коментари Харесай

Кралски експерт: Меган и Хари не мислят за второ дете - slava.bg

Веднага щом дребният Арчи се появи на бял свят, почитателите на кралското семейство започнаха да залагат по кое време принц Хари и Меган Маркъл ще решат да имат и второ дете. И до момента в който херцозите на Съсекс се пробват да избегнат тематиката на всяко публично събитие, то кралският специалист Омид Скобие твърди, че към този момент двойката не мисли за още наследници.

Вместо това, Хари и Меган ще се концентрират върху кралските си задължения и работата си с разнообразни организации. Двойката счита да отдели и особено внимание на Канада, където прекара огромна част от времето си сред коледните и новогодишните празници. Меган и Хари за първи път не участваха на коледната вечеря на кралицата, което разсъни много подозрения дали двамата не се отдалечават още повече от двореца.
„ В Канада херцозите на Съсекс съумяха да заредят батериите и да се насладят на времето със сина им Арчи “, споделя Скобие пред списание OK.

Той прибавя, че страната е била като парадайс за двамата, защото там рядко били разпознавани и не били притеснявани от почитатели и папараци. „ Най-вероятно ще ги забележим да прекарват повече време тук, както и да стартират някаква самодейност в страната. Може би ще създадат турне, само че не мисля, че ще стартират да търсят къща “, безапелационен е Скобие.

Очаква се напълно скоро Меган и Хари да се завърнат към кралските си отговорности, откакто имаха много натоварена 2019 година. Освен че те се занимаваха с голям брой организации, двамата бяха подложени и на голям брой рецензии, което накара херцозите да си вземат заслужена 6-месечна отмора.

През септември Меган призна, че се усеща уязвима и се тормози от непрекъснатия интерес към нея от страна на публицисти и папараци. В документалния филм за пътуването на херцозите до Африка, те споделиха, че са почнали и правосъдни борби с разнообразни вестникарски издания, които разгласяват лъжливи материали за тях.

Именно тогава Хари призна, че двамата с брат му – принц Уилям, сега се намират в разнообразни интервали от живота си и не вървят в една посока. През миналата година херцозите на Съсекс напуснаха и общата кралска фондация, в която участваха дружно с Уилям и Кейт Мидълтън.

И до момента в който Омид Скобие счита, че Меган не бърза с раждането на второ дете, то други кралски коментатори настояват, че тя интензивно мисли в тази посока. Според тях, тя даже е говорила със своите приятелки и им е споделила, че би желала да изкара втората си бременност в родната Америка.

Причината – до момента в който е била бременна с Арчи и е стояла във Англия, Меган признава, че се е чувствала доста самотна и непрекъснато ѝ е било тъжно без нейните близки и другари. И до момента в който всичко са единствено клюки, Меган и Хари напълно скоро ще би трябвало да помислят за първия рожден ден на сина им Арчи.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР