Ведна връзка е от изключителна важност мъжът да е добър

...
Ведна връзка е от изключителна важност мъжът да е добър
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са най-добрите любовници

Ведна връзка е от изключителна значимост мъжът да е добър ухажор и да знае по какъв начин да задоволи своята половинка.

За жал огромна част от представителите на мощния пол са егоисти в спалнята и разчитат на дамата да свърши цялата работа, а нейното наслаждение е на назад във времето.

Момичета, с цел да не попадате в сходна обстановка, е значимо авансово да имате визия за половите умения на дадения мъж.

В тази публикация ще забележим представителите на кои зодиакални знаци са най-умелите любовници.

Овен
.
Страстни любовници и дейни завоеватели. Не обичат да чакат, работят с напън, нападателни са. Тестостеронът при представителите на тази зодия има наклонност да е в горните равнища.

Издръжливостта не е тяхната мощна страна, само че те постоянно са подготвени за борба. Имат буйно въображение, което не се опасяват да трансфорат в действителност. В леглото за тях няма граници - обичат да въплъщават най-смелите хрумвания. Овните са същински изкусители и постоянно партньорките им не могат да устоят на тяхната убеденост.

Важно е да му кажете непосредствено какво харесвате и да разкажете за него допустимо най-подробно. Овните доста обичат всевъзможен тип милувки, без значение дали става дума за игра с коса, допиране на ръце, врата или главата.

Скорпион
.
Мъжът Скорпион е най-хубавият ухажор от всички зодии. Никоя жена не може да устои на чара и необяснимата половост на тези мъже, които постоянно знаят какво и по какъв начин желае половинката им.

Скорпионите са ненаситни и неуморни в леглото, затова, щом избраницата му спре да бъде задоволително дейна в спалнята, той елементарно може да прекъсне всевъзможни връзки.

Най-чувствителната зона на Скорпионите са гениталиите, докосването до които ще направи секса с него доста буен .

Скорпион и секс са синоними . Те обичат БДСМ, нецензурни думи в леглото, опити и многообразие.

Близнаци
.
Мъжете Близнаци ще ви завладеят посредством диалози, комизъм и флирт. Представителите на този знак не могат да си показват живота без секс. Готови са на всевъзможни опити - от тройка до предложение да вършат обич в кола посред запушване.

Близнаците са неуморни, само че най-ценното им качество, е че умеят да чуват половинката си и да се настройват на нейната въл на. Мъжете Близнаци могат да бъдат възбудени от целуване на ръце, защото това е най-чувствителното им място.

Водолей
.
Мъжете Водолей в действителност ценят духовния съставен елемент на взаимоотношенията, тъй че за тях не е значимо да натрупат бройки, а да намерят своята специфична дама на сърцето . Наред с това, Водолеите са доста чувствителни любовниц и, които знаят по какъв начин да угодят на сътрудник и с най-претенциозните усети. Всичко дружно прави Водолея съвършен сателит.

Представителите на този знак се възхищават на глезените на дамите. Любовта е игра за мъжа Водолей, която той играе с лекост. Лесно омайва дамите, най- напред с разсъдък, по-късно с възприятие за комизъм, а стигне ли се до секс, дамите има какво да чакат от него. Водолеят обича да опитва в леглото.

Нищо не е прекомерно провокативно или предизвикателно за него в спалнята. Може да бъде мъчно да спечелите доверието му, само че когато ви допусне в душата си, ще изживеете в действителност чувствени полови моменти.

Още от създателя:



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР