Вечно усмихнатата и нежна Хилда Казасян шашна феновете в мрежата Деликатна,

...
Вечно усмихнатата и нежна Хилда Казасян шашна феновете в мрежата
Деликатна,
Коментари Харесай

Хилда Казасян се изцепи просташки в нета: Миришат ми краката!

Вечно усмихнатата и нежна Хилда Казасян шашна почитателите в мрежата

Деликатна, даже свенлива тя  е една от неизменимото жури в „ Като две капки вода “. Щерката на огромния Вили Казясян съвсем постоянно дава позитивни оценки на участниците и даже да бъркат, някак си мъчно изрича малко по-негативни слова.

Та точно тази деликатна и на пръв взор ранима Хилда Казасян се изцепи съвсем като каруцар или селяндурка.

„ Миришат ми краката, от много време пострадвам от гъбички и по тази причина не мога да се отърва от това неприятно благоухание “, мълви Хилда Казасян във видео.

Клипът се популяризира със скоростта на светлината в нета и хората останаха изумени от просташката искреност на русата дама.

Но на по-наблюдателните направи усещане, че обликът й е много мрачен, гласът, даже и неин, е малко по-муден, а думите постоянно се разминават с мърдането на устните, както и с ударенията си.

И по-нататък в клипа Хилда Казасян дава лек на казуса, като още веднъж казаното от нея звучи по този начин, като че ли не е изречено от нея самата.

Да, тъй като Хилда Казасян е следващата персона, която е потърпевша от недоброжелателни хакери и подправена вест в нета.

За нейно благополучие материалът е менте и това не е същинската Хилда Казасън, която въпреки всичко е в действителност е невероятна и деликатна джаз певица и звездна персона.

Инфо: Хотнюз

Тагове: хилда казасян Вили Казасян Като две капки вода гъбички мрежа фалшива новина
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР