Вечно усмихнатата и енергична Керана познаваме добре от музикалната сцена.

...
Вечно усмихнатата и енергична Керана познаваме добре от музикалната сцена.
Коментари Харесай

Керана и Емил Марков са “нормални хора за нормален секс във Всяка първа сряда“

Вечно усмихнатата и енергична Керана познаваме добре от музикалната сцена. За първи път обаче ще можем да я забележим в една по-различна светлина, а точно като актриса в театъра, с дебюта ѝ в представлението " Всяка първа сряда ".
 Свободна, безразсъдна и цялостна с живот - Керана и нейният Космос с (и без) Космонавтите
Свободна, безразсъдна и цялостна с живот - Керана и нейният Космос с (и без) Космонавтите

Когато умираш да пееш, да танцуваш и да си в центъра на вниманието

Ролята ѝ предлага режисьорът на постановката - Емил Марков, с който и ще си партнира на сцената. Той остава впечатлен от нейните пристрастеност, отдаденост и харизма, когато е с групата си " Керана и Космонавтите ", а певицата от своя страна, приема без съмнение, защото доста харесва текста на пиесата и интерпретацията на Емил Марков. Него пък познаваме и от комедийното зрелище на Сеск Гай, в което си партнира с Лилия Маравиля, Силвия Петкова и Иван Бърнев.

На сцената Керана и Емил Марков се сработват в действителност добре, тъй като имат прилики с героите си от пиесата. Те са разнообразни хора от разнообразни генерации, които мъчно можем да си представим, че биха могли да имат нещо общо.
 Снимка 659842

Керана е в ролята на красиво, само че рисково момиче, а Емил Марков - на непокътнат, само че попрезрял мъж. Двамата подписват договорка - той ѝ заплаща, а тя му дава тялото си. Слагат всичко на масата - пари, секс, страхове, фантазии. Без скрупули и без оправдания. Никой обаче не е подготвен за това, което ще се случи.

Следват невъздържани реакции, взаимни провокации, непредвидими последици. Неусетно двамата стигат оттатък визиите за морално и аморално, вярно и неверно. И всичко това е поради необяснимото предпочитание да се допрян същински. Превръщат се в " естествени хора за естествен секс ", както гласи и подзаглавието на спектакъла.

" Смях и сълзи, деликатност и яд! Чакай, май става дума за обич? Неприемлива и невъзможна? Ако е по този начин, дали ще я познаят? ", пита се режисьорът Емил Марков, който и влиза в ролята на мъжа в постановката.
 Снимка 659843

Нейн създател е австрийският драматург Щефан Фьогел. Той е един от най-поставяните създатели на българската театрална сцена, прочут с пиесите си " Булчинската рокля ", " Влюбена, сгодена, изчезнала ", " Алонсо ", " Басейнът ", Bella Donna и други

Във " Всяка първа сряда " ще забележим още работата на художника Ванина Цандева и ще чуем музиката на " Керана и Космонавтите ".
 Prima Facie с Елена Телбис - премиера на новия моноспектакъл в „ Топлоцентрала “
“На пръв взор ” - Елена Телбис в търсене на правдивост в Prima Facie

Актрисата слага нов моноспектакъл на българска сцена

Премиерата на " Всяка първа сряда " е на 7 април от 19:30 ч. в " Theatro оттук канала ". Следващата дата на представлението е 22 април, а цялата информация за него е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР