Вечно номинирната за изгонване от Вип брадър Сашка Васева се

...
Вечно номинирната за изгонване от Вип брадър Сашка Васева се
Коментари Харесай

Сашка Васева размаза Алекс Богданска заради Цуни

Вечно номинирната за изпъждане от Вип брат Сашка Васева се разбуди и стартира офанзива против Александра Богданска.

Причината майката на фолка да награби крепко дългокраката манекенка бе, че Алекс номинира. Стоял като паяк в ъгъла на Къщата и дебнел всички хубави дами с вярата да смъкна някоя и да усили листата с бройките си. „Улавям по какъв начин погледът му се лепи и на мен и това не ми е прелестно. Такива свалки са селски и тъпи и просто ме унижават. Карат ме да се усещам неудобно. Не го харесвам“, призна съдбовната манекенка.

Сашка Васева събра Маргарита Хранова и Джулиана Гани и стартира да ги убеждава, че Алекс е нанесла непоправима засегнатост на Цуни. „Ами той е ерген! Какво ще си кажат другите моми пред екрана на тв приемниците? Че е  някакъв   сваляч ли? Тя му смачка престижа, смачка му мъжкото самочувствие. За мъже в никакъв случай не трябва да се приказва по този начин, изключително за ергени. Коя ще го вземе сега“, затюхка се изпълнителката на „Левовете в марки“, като селска сваха. Маргарита Хранова кимна от възпитание и това въодушеви Васева да продължи.

„И коя жена го споделя, апелирам ви се? Жена, която е изневерила на мъжа до себе си и то с италианец! Жена, която постоянно му е слагала рога. Аз разбрах, че много си е хойкала и до момента в който била с Дани“.

Всъщност Дани си е хойкал и си го призна, само че Сашка, която недочува с едното ухо, го е схванала превратно.

Тази Алекс просто си подвига самочувствието на гърба на мъжете.

Какво работи тя, бе? Кой я познава? Манекенка била. А като остарее какво ще популяризира? Тя несъмнено в този момент театралничи по малкия екран, с цел да си откри богат мъж, направи извод фолкаджийката.

Цуни чу пламенната й отбрана и се усамоти с печален и афектиран взор на креслото.

Това, че Алекс освен не го харесва, само че го оповести и обществено, нарани егото му и той изигра ролята на нещастния ерген, който е бил ощипан от мома.

Никой обаче не му обърна внимание и милионерският наследник отиде да се утешава с уиски.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР