Вечният въпрос дали мъжете проявяват чувства в секса намери своя

...
Вечният въпрос дали мъжете проявяват чувства в секса намери своя
Коментари Харесай

Кои мъжете проявяват чувства в секса?

Вечният въпрос дали мъжете демонстрират усеща в секса откри своя отговор.

Всички дами рано или късно се запитват дали половинките им усещат половите прекарвания в леглото по същия метод като тях или просто задоволяват нагона си.
Още от Под завивките  f Трябва ли връзката да има по-голям смисъл от самата себе си  v Защо септември е месецът с най-вече разводи  ж Колко постоянно вършим секс съгласно възрастта  колаж 19 признака, че започваме да се влюбваме окончателно
Тази седмица „ Съветите на Д-р Ко “ са по отношение на това по какъв начин мъжете одобряват секса и по кое време дамите могат да чакат освен това от тях.

Гуруто в интимните връзки – Наталия Кобилкина изяснява, че мъжете от дребни стартират да учат своята половост.

Образно казано, има три разделения на мозъка, съгласно чието развиване мъжът или съумява да еволюира прочувствено, или остава „ креватен “ примат до края на живота си.

Естествено няма цялостно благополучие и видът мъже с най-силно развита емоционалност са най-рядко срещани. Кобилкина поучава да внимавате с кого се захващате, защото тъкмо това може да е повода за разочарованието ви, както духовно, по този начин и в интимните ви връзки.
 Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel Edna предлага Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel
Ако не съумеете да се слеете с вашия човек на по-високо енергийно равнище, то като се изключи че няма да развиете своите връзки, най-вероятно и сексът сред вас от буен огън ще се трансформира в „ мъждукаща свещичка “.

Мъже, в случай че желаете дамите да ви бъдат правилни другари и буйни „ робини “ в леглото, бъдете дейна прочувствена част от живота им, като ги подкрепяте и се „ свързвате “ с тях освен на първобитно равнище. За да разберете по какъв начин да го постигнете, гледайте видеото:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР