Вечните Spice Girls са отказали американско турне, от което биха

...
Вечните Spice Girls са отказали американско турне, от което биха
Коментари Харесай

Spice Girls отказаха турне за 80 млн. паунда

Вечните Spice Girls са отказали американско турне, от което биха спечелили 80 милиона паунда, поради вероятно „ напрежение “ сред членовете на групата.

Очаква се британките да се съберат още веднъж за няколко концерта във родината им, които стартират на 29 май тази година на Manchester Etihad Stadium. След това ще последват още 10 участия. Гърл бандата е получила оферта и за турне в Съединени американски щати, само че „ те се опасяват, че ще отнеме доста време от 2019″. Концертите във Англия ще бъдат огромни и по тази причина девойките са резервирани за Съединени американски щати – те знаят от опит, че прекомерно доста време, прекарано дружно, може да докара до напрежение. Последния път те имаха спогодба за 47 участия, което се оказа много мъчно и докара до анулация да концертите им в Южна Америка, Австралия, Азия и Африка.

Билетите за концертите на Острова се разпродадоха за часове и малко по-късно бяха пуснати билети за още дати. Освен „ напрежението “, всяка от членовете на Spice Girls е майка и осъзнава, че не може да отсъства дълго от у дома.

The Sun, представен от chr.bg, написа още: „ В момента се разискват участия през юли и август, когато децата им са във почивка и могат да дойдат с тях. Едно огромно турне може да им изкара милиони, само че девойките не са на удобно място в кариерите и животите си, с цел да се посветят на него. Също по този начин, нова музика надали ще чуем, тъй като всячески от тях сега възобновява соло кариерата си. “/ Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР