Вечната бивша-настояща на Джъстин Бийбър представи на церемонията чисто новата

...
Вечната бивша-настояща на Джъстин Бийбър представи на церемонията чисто новата
Коментари Харесай

ИЗЛАГАЦИЯ! Спипаха Селена Гомез да пее на плейбек

Вечната бивша-настояща на Джъстин Бийбър показа на церемонията чисто новата си ария "Wolves " под формата на тъмен театър, украсен със объркващ стайлинг и нескопосана актьорска игра. Изпълнителката се появи на сцената изрусена и спретната в раздърпана нощничка, отдолу под която неколкократно се видяха гащичките ѝ. Цялата сценка представляваше пресъздаване на пътен случай и изглеждаше повече от смущаващо.

Но това което направи по-голямо усещане на зрителската публика бе зле прикритата приложимост на плейбек от страна на певицата. Явно Селена към момента даже не е научила новата си ария като хората, тъй като изпитваше забележими усложнения от артикулацията с микрофона и се притесняваше да не го отмести от устата си когато не би трябвало. В даден миг обаче се случи тъкмо това.

В резултат обществените мрежи прегряха от гаври по адрес на Гомез и в мрежата лъснаха и други нейни плейбек изцепки от недалечното минало. От прес центъра на певицата се пробваха да замажат ситуацията с половинчато изказване, че Селена в действителност... пеела върху плейбека си и даже не се движела доста, доста, с цел да хваща верните тонове както би трябвало.

Е, резултатът е на разположение...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР