Вечна памет на жертвите на комунистическия режим! Преди 76 г.

...
Вечна памет на жертвите на комунистическия режим! Преди 76 г.
Коментари Харесай

Борисов: Усилията ни дадоха резултат, десетокласниците вече изучават историята на комунизма

Вечна памет на жертвите на комунистическия режим! Преди 76 година по този начин нареченият " Народен съд ", който нито е национален, нито е съд - дава началото на един от най-черните процеси в нашата история.
Това написа в своя Фейсбук профил министър председателят Бойко Борисов,.
 Цвета Караянчева отдаде респект на жертвите на комунизма Цвета Караянчева отдаде респект на жертвите на комунизма
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разгласява в профила си във Фейсбук къс текст, с който отдаде респект на жертвите...
" Нелегитимен, първичен и политически следен, той (народният съд - бел. ред.) ликвидира физически част от елита на нацията. За страдание, към момента има гласове, че този незаконен акт е " належащо и неизбежно правораздаване ". Все още има и политици, които прекомерно страхливо приказват по тематиката, а претендират за демократи ", отбелязва Борисов.
" Затова се веселя, че напъните ни дадоха резултат и десетокласниците към този момент учат историята на комунизма в България. Само обективното познаване на предишното може да ни даде нужните поучения за бъдещето. Днес страната ни е почитан член на Европейски Съюз, който е поръчител за спазването на човешките права и демократични правила. Безспорно - хилядите жертви са най-болезнената, само че не и единствената последица от комунистическия режим. Щетите върху стопанската система, които комунистите и техните наследници оставиха, поправяме и до през днешния ден! Същите тези наследници през днешния ден пребоядисани в разнообразни цветове, още веднъж желаят властта непременно. И за задачата употребяват добре познатите способи - оскърбление и заличаване на политическите съперници. Ние ще продължим да бъдем опция на това. Заради прекършените ориси, пред които се покланяме през днешния ден ", приключва позицията на Борисов.
Коментар на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева четете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР