Вечерта на 17 март 2020 г. бивш мексикански полицай, работещ

...
Вечерта на 17 март 2020 г. бивш мексикански полицай, работещ
Коментари Харесай

Мексиканските наркокартели се насочват към „последното страхотно място“ на Америка

Вечерта на 17 март 2020 година някогашен мексикански служител на реда, работещ за картела Синалоа, напусна хотелската си стая в Тихуана и прекоси Границата на Съединени американски щати с Южна Калифорния в 22:09 ч.

Първата спирка на Рикардо Рамос Медина беше интернационалното летище в Сан Диего, където той взе кола чартърен. Той отишъл с колата до близко място и срещнал муле на опиати, което му предало торба с хранителни артикули, цялостна с метамфетамин. След това потегля на доста по-дълго пътешестване - 16 часа с кола до Монтана.

Медина беше пътувала няколко пъти преди, само че този път не се получи по проект. Преди да стигне до Бът, той беше спрян от държавни и федерални чиновници. В белия му джип Compass те откриха към 2 кг чист метамфетамин — достатъчно съгласно управляващите, с цел да достави целия град Таунсенд, Монтана (население: 2150), за няколко дни.

Арестът, който беше разказан в правосъдни документи и в изявленията със следователи по случая, оказа помощ за разбиването на мрежа за трафи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР