Вечерното шоу на Българската национална телевизия Събота вечер с БНТ

...
Вечерното шоу на Българската национална телевизия Събота вечер с БНТ
Коментари Харесай

Орлин Павлов, както не сме го виждали досега

Вечерното шоу на Българската национална телевизия " Събота вечер с Българска национална телевизия " ще си има нов водещ в лицето на известния артист и реализатор - Орлин Павлов. Той заема мястото на Ники Станоев от събота, 4 февруари. Новият водещ дава обещание доста комизъм, занимания и вълнуващи изявленията.

Изненадите в новия сезон на " Като две капки вода "

Всичко по две

" Очаква ни богата палитра от посетители. Ще имаме известни лица, само че и такива, които не са толкоз известни, само че пък имат забавни истории, които могат да ни разчувстван, впечатлят и вдъхновят. Ще представяме и доста млади музикални гении ", споделя пред Българска национална телевизия Орлин Павлов.

Първия звезден посетител на Орлин Павлов ще бъде Орлин Горанов. Освен това ще забележим и продуцентът и водещ Андрей Арнаудов, който ще опише за това по какъв начин ще уважи годишнината от рождението на татко си - огромния български диригент Васил Арнаудов.
 Снимка 604393

Що се отнася до музикалната част на предаването, първите посетители на Орлин Павлов са новите регетон реализатори Торино и Пашата. Орлин Павлов обаче не изключва опцията на по-късен стадий той самият да се включва в музикалната стратегия на " Събота вечер с Българска национална телевизия ".
 Survivor 7, Воини и кои ще са останалите участници в предаването в новия сезон през 2023 година
Кои ще са “Воините ” в идния Survivor 7

Новият сезон ще е по-дълъг от предстоящото

" Това, че ставам водещ, не означава, че ще спра да пея. Скоро се падат 20 години от основаването на група Каффе. Защо да не се съберем да създадем един дребен спонтанен лайв в предаването ", с усмивка споделя новият водещ. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР