Вечер Околовръстното на София не е за обикновени шофьори. Просто

...
Вечер Околовръстното на София не е за обикновени шофьори. Просто
Коментари Харесай

Хейтър вбеси Емрах! Певецът вдигна над 170 км/ч. от яд на Околовръстното

Вечер Околовръстното на София не е за елементарни водачи. Просто е рисково. Всеки, минавал късно по трасето, ще го удостовери. И очевидно поп-фолк артистът и кумир на хиляди Емрах има значителен принос за това.

В профила си в TikTok той пусна лайв, на който се вижда по какъв начин подвига над 170 км/ч. на въпросното Околовръстно. Причината? Някакъв неизвестен злобар с друга марка автомобил се подиграл на неговите шофьорски умения и спортните качества на новата му кола.

Виж още: Това е зима! 5-звезден БГ разкош за Мирела и приятелки, инфлуенсърката - със съществени планове 

Ако сте пропуснали, Емрах се снабди с нов автомобил по случай рождения си ден. Става въпрос за BMW със 700 конски сили и цена към 250 хиляди лева Ако се чудите кой му я е подарил, отговорът може би ще ви изненада - самичък си я е взел. 

Когато това се случи, Емрах показа, че колата може да се кара доста бързо, само че не и непрекъснато, " в случай че желая да съм жив на пътя, де ", добави тогава.

Виж още: MILF-ка и половина: Крисия сподели за какво се гордее с майка си и несъмнено има за какво 

Е, очевидно нещо много е вбесило артиста, щом по този начин настава мощната кола. От изявленията му излиза наяве, че чужд с друга марка автомобил го е провокирал, като му е отправил съществени рейсърски закани. Въпросният човек по този начин и не се появил на уреченото място, само че очевидно това не е попречило на Емрах да покаже какъв звяр има в гаржа си. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР