Вече знаем, че гамата P40 и P40 Pro на Huawei

...
Вече знаем, че гамата P40 и P40 Pro на Huawei
Коментари Харесай

Вижте какво да очакваме от Huawei P40 Pro след изтекли рендери

Вече знаем, че гамата P40 и P40 Pro на Huawei е планувана за световен старт и продажби, макар цялостното блокиране на услугите на Гугъл, както и всички други услуги, съставни елементи и разработки благосъстоятелност на американски компании. Последното удостоверение за това е от през вчерашния ден в обява в обществената мрежа Twitter за това какво възнамерява китайския софтуерен колос за идния флагман.

Сега, наподобява китайския уебсайт за ревюта на джаджи GizChina получи достъп до изтекли рендери, които целят да ни покажат първия подробен и действителен взор това какво тъкмо ще съставлява Huawei P40 Pro – даже и да виждаме телефона единствено отстрани.

Въпреки че изображението нагоре е с ниска разграничителна дарба и ненапълно пикселизирано, сме в положение да предположим няколко съществени неща за дизайна на смарт телефона, които придават по-голяма тежест на гореспоменатия пост в Twitter, оповестен от известния лийкър Yash Raj Chaudhary.

В обявата се декларира, че Huawei P40 Pro ще има същия OLED екран вид „водопад OLED“ (Waterfall OLED), който видяхме в тазгодишния късен флагман Huawei Mate 30 Pro и можем ясно да разпознаваем, че горният рендер демонстрира телефон с тъкмо подобен закривен екран.

Също по този начин можем да видим и много забележителна нееднаквост на камерата на телефона, което ни кара да имаме вяра, че може да става въпрос за камера Leica Penta, както е упоменато в листата със спецификациите на Chaudhary. По-конкретно става въпрос за мощния датчик Sony IMX686 1 / 1,7 инча с OIS, дружно с 20MP ултра необятна камера, 12 MP (Periscope) телеобектив, макрокамера и ToF датчик.

Горе-долу с това се изчерпва информацията, която можем да извлечем от изтеклия рендер. Ако се има вяра на изображението, Huawei P40 Pro ще има бутон за зареждане и надзор на силата на звука на десния си борд – тъкмо както P30 Pro. Вероятно няма да чуем нищо по-конкретно до началото на новата година. Въпреки това обаче, този изминал рендер е в действителност приятна порция информация, която несъмнено има капацитета да ни развълнува какво да чакаме от Huawei P40 Pro.
Софтуерното обезпечаване
Както евентуално към този момент съвсем всички знаят, последните флагмански модели на Huawei нямат достъп до услугите на Гугъл и някои базови съставни елементи на мобилната операционна система Android, въпреки и да имат право да работят с главната ѝ версия без всички софтуерни решения, които попадат под ножа на възбраната на Съединени американски щати на Huawei и редица други софтуерни компании. Към момента, Huawei Mate 30/ 30 Pro работят точно без услугите на Гугъл и е в действителност забавно да забележим статистиките са продажбите на тези устройства, които от своя страна могат да ни дадат визия какъв триумф да чакаме от Huawei P40 Pro.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР