Вече знаем, че флагманската серия смартфони Galaxy S10 ще бъде

...
Вече знаем, че флагманската серия смартфони Galaxy S10 ще бъде
Коментари Харесай

Galaxy S10 X: 5G смартфон на Samsung с 6 камери и цена около $1500

Вече знаем, че флагманската серия смарт телефони Galaxy S10 ще бъде показана на 20 февруари по време на събитието Unpacked в Сан Франциско. Според изтеклата неофициална информация, Samsung ще показа три версии на Galaxy S10 – S10, S10 Plus и бюджетният S10 E. Но с изключение на тях ще има още най-малко един модел с поддръжката на 5G, който доста се разграничава от другите.



Според уеб портала ETNews, 5G версията на флагмана ще се назовава Galaxy S10 X и ще излезе на пазара малко по-късно от другите модели. През месец март 5G смарт телефонът ще може да бъде закупен в Корея, а по-късно и в другите страни, в които има мобилни мрежи от пето потомство. Според тази информация, 5G версията ще бъде най-скъпата в цялата серия и се чака цената на този смарт телефон да доближи 1400-1500 американски $. В същото време, прогнозната цена на Galaxy S10 E е $800.

Освен поддръжката на 5G мобилните мрежи, Galaxy S10 X ще има шест камери – четворна съществена и двойна предна. Както и скенерът за пръстови отпечатъци, по този начин и предната камера са вградени в екрана. Смартфонът е оборудван с 6,7-инчов Super AMOLED екран и ще разполага с до 10 GB оперативна памет и до 1 TB флаш диск. Устройството ще употребява топ-процесора на Qualcomm или Samsung според от района на продажби. Захранването е акумулаторна батерия с потенциал 5000 mAh.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР