Вече започна да се стопля. И утре ще бъде по-топло

...
Вече започна да се стопля. И утре ще бъде по-топло
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Не мога да обещая, че ще тръгнем по камизолки, но се стопля. В събота и неделя обаче отново слагаме ушанките

Вече стартира да се стопля. И на следващия ден ще бъде по-топло и в сряда, четвъртък и петък. Това сподели за предаването " България, Европа и светът на фокус " по Радио " Фокус " климатологът проф. Георги Рачев. 

" Сега не мога за обещая, че ще тръгнем по камизолки, само че даже в мощна София ще бъде 12-13 градуса, а пък в едно Хасково, да вземем за пример или един Димитровград, нищо чудно да стане 18 градуса. За да можем в събота и неделя още веднъж да сложим ушанките и огромните, дамските палта, които в този момент са съвременни на баклавички, тези които наподобяват, доста са готини. Пак ще ги сложим, тъй като ще има ледени дни - събота и неделя отново ще стане студено. Ние сме в средата на зимата и караме пета поредна над естествена във връзка с температурите зима. Сега вътре в зимата има и сняг, има и поледица, има си всичко. Само че тези интервали стават по-кратки ", сподели проф. Рачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР