Вече за никого не е тайна, че излезлите в края

...
Вече за никого не е тайна, че излезлите в края
Коментари Харесай

Ръководството на Apple призна провала на iPhone 8 и предприе крайни мерки

Вече за никого не е загадка, че излезлите в края на месец септември iPhone 8 и iPhone 8 Plus се провалиха в продажбите, тъй като тяхното търсене се оказа рекордно ниско.
Това не е за удивление, тъй като на фона на iPhone X тези мобилни наподобяват остарели. Apple не считаше по този начин, само че пазарът сподели тежката си дума. В последна сметка, управлението на Apple призна неуспеха на тези смарт телефони и предприе крайни ограничения.



Авторитетният Economic Daily News заяви, че на фона на прекомерно ниското търсене на iPhone 8 и iPhone 8 Plus , софтуерният колос е взел решение за понижаване на производството цели два пъти. Икономистите означават, че в случай че в сериозно значимите месеци ноември-декември производството бъде понижено два пъти, през 2018 година то неизбежно ще падне още повече.



Явно, Apple е признала неуспеха на смарт телефоните iPhone 8 и iPhone 8 Plus и се е наложило да предприеме крайни ограничения за понижаване на разноските посредством понижаване темповете на произвеждане единствено 2-3 месеца след началото на техните продажби. Досега постоянно бе следена тъкмо противоположната обстановка – телефоните на Apple не доближиха и корпорацията непрестанно усилваше тяхното произвеждане.

Очаква се най-продаваният смарт телефон на Apple за 2018 година да стане безрамковият iPhone X, който би трябвало да излезе на пазара на 3 ноември.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР