Вече втори ден жители на Смирненски се оплакват, че в

...
Вече втори ден жители на Смирненски се оплакват, че в
Коментари Харесай

Жители на Смирненски: Кафява вода тече от чешмите ни вече втори ден

Вече втори ден поданици на Смирненски се оплакват, че в мивките им се стича кафява вода. Читатели на TrafficNews се свързаха с нас, с цел да алармират за казуса, който към този момент втори ден ги принуждава да си купуват минерална вода, с която да правят потребностите си.
Прочетете още
Живущите на ул. „ Перущица ” в региона описаха, че водата е толкоз мръсна, че към този момент даже батериите им са запушени от нечистотия.

„ Нямаме никаква дестилация на водата. Снощи си течеше чисто черна вода, през днешния ден към този момент е кафява, само че това не може да продължава ”, описа мъж, който твърди, че казусът с мръсната вода е в целия му блок. Мъжът добави, че от през вчерашния ден е купил над 40 литра минерална вода, с да обслужва семейството си.

Потърсихме мнението на Антон Гълъбов от ВиК Пловдив, който съобщи, че през вчерашния ден в региона е имало огромна повреда, като дейностите за отстраняването й са траяли часове наред.

ВиК повредата беше в региона на бул. „ Шести септември “ и бул. „ Копривщица ”, а огромна част от семействата намиращи се наоколо бяха наранени от безводие.

„ Аварията беше доста сериозна, само че сме промили всичко. Всички повреди са отстранени, тъй че не би следвало казусът да идва от нас. Дори и да има някакви остатъчни замърсявания, в къс период те би трябвало да изчезнат и да няма проблеми ”, съобщи Гълъбов.

Видео:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР