Вече втора седмица тече турнето на легендарните Спринт и приятели.

...
Вече втора седмица тече турнето на легендарните Спринт и приятели.
Коментари Харесай

Концертите с кауза на група Спринт продължават

Вече втора седмица тече турнето на именитите „ Спринт " и другари. Тази вечер от 18:30 часа Южния град Петрич става хазаин на концертите с идея.

„ Да сверим биологичния си часовник в точния момент " и „ За повече българска музика в националния ефир " са двете дела на музикалния план, подсилен от Министерството на културата.

" Щастлив съм че имаме опция да бъдем потребни и с музиката си да достигнем до от ден на ден младежи, които да сигнализираме, че предварителната защита и ранната диагностика са най-важните неща са определяне на репродуктивното здраве. По този метод желаеме да ги насърчим да се изследват в точния момент, с цел да ги предпазим от възможни проблеми и компликации, когато решат да имат свое дете. България има потребност от повече българчета "

" Дуетът с идея " в състав Галя Георгиева и Атанас Лазаров са едни от основателите, прегърнаха двете дела и самоуверено стъпиха на музикалната сцена, с цел да въодушевяват, предизвикват и дават убеденост на младежите и двойките с репродуктивни проблеми.

Група „ Хоризонт ", стилният деспот и дизайнер Краси Недялков и група Бонус са идващите музикални посетители на най-южния град в страната ни.

Тази вечер в Читалището в Петрич ще се насладим на доста шлагери, положително въодушевление и подготвеност да бъдем съпричастни към дамите с репродуктивни проблеми.

Част от средствата, събрани от концертите ще подкрепят семейство в потребност от инвитро процедури.

 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР