Вече втора година пандемията поставя финансовите компании пред предизвикателства, повечето

...
Вече втора година пандемията поставя финансовите компании пред предизвикателства, повечето
Коментари Харесай

Постпандемични тенденции в застраховането и финтех сектора – на фокус в дискусията Tech 21

Вече втора година пандемията слага финансовите компании пред провокации, множеството от които до 2019 година ни изглеждаха като далечно бъдеще. Новото време изисква нови похвати, нови модели и нови технологии. Какви са те, по какъв начин ги ползва застрахователният и финтех секторът - тези и още въпроси ще бъдат насочна точка на новата полемика от поредицата на.

Третото експертно студио от мултиплатформения план на единствената бизнес телевизия у нас ще се организира в хотел " София хотел Балкан " и ще се излъчи на 10 октомври от 19:00 часа по Bloomberg TV Bulgaria , в обществените мрежи и цифрово на www.bloombergtv.bg.

Поведението на потребителите в цифрова среда, цифровата еднаквост и прогнозите за промишлеността през 2022 година са измежду централните тематики на визионерската полемика, в която ще се включат едни от най-големите специалисти в бранша.

Какви са рисковете и изгодите от конкуренцията с времето при въвеждането на нови модели и технологии за работа в бранша - особено за FinTech&InsureTech ще разяснява заместник-председателят на Комисията за финансов контрол, отговарящ за застраховането, Владимир Савов . Преглед на застрахователния пазар през призмата на пандемията ще направи ръководителят Асоциацията на българските застрахователи и изпълнителен шеф и член на УС на ЗАД " Армеец " Константин Велев.

Гледайте FinTech&InsureTech от специфичния експертен мултиплатформен план Tech 21 на Bloomberg TV Bulgaria на 10 октомври, от 19:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria. Освен в ефира на малкия екран, полемиките от него се излъчват извънредно в цифровите канали на Investor Media Group, както и на уеб страницата и обществените мрежи на малкия екран .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР