Вече втора година Ашли Греъм е любяща майка, отдавайки се

...
Вече втора година Ашли Греъм е любяща майка, отдавайки се
Коментари Харесай

Ашли Греъм сподели уникални снимки как кърми близнаците си

Вече втора година Ашли Греъм е любяща майка, отдавайки се на рожбите си безрезервно и с цялата обича, на която е способна една майка.

Супермоделът стана майка за първи път през януари 2020 година Тогава тя и таткото Джъстин Ървин посрещнаха своя първороден наследник. А през януари тази година фамилията се усили с още две момчета - близнаците Малахи и Роман.

Още с появяването им макси хубавицата даде обещание на почитателите си, че ще открехва постоянно завесата към най-съкровените си моменти, които споделя с бебетата си, и очевидно съблюдава обещанието си.

Малко откакто призна, че не излиза на никое място, без аварийна бутилка кърма в дамската си чанта, щастливата мама сподели и фотоси по какъв начин кърми близнаците си. Тя даже сподедели и кадър, на който фанелката ѝ в региона на гърдите е намокрена с кърма. Известно е, че по време на хранене кърмата постоянно сама потича и би трябвало да се реагира бързо.

Сред фотосите участва и таткото - Джъстин Ървин, който е прегърнал един от близнаците по време на сладка взаимна сънливост.

"Моите момчета са най-големите ми учители и най-голямото увещание, че мога да се оправя сложни неща! ", гласи постът на плюс сайз моделът в Инстаграм профила ѝ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР