Вече ви разказахме за индийската туристическа компания Adventures Overland, която

...
Вече ви разказахме за индийската туристическа компания Adventures Overland, която
Коментари Харесай

22 държави за 56 дни - най-дългото пътуване с автобус в Европа ще мине и през България

Вече ви разказахме за индийската туристическа компания Adventures Overland, която започва " най-дългото автобусно пътешестване в света ". По време на пътешествието ще се мине през цели 22 страни и някак няма да е на ниска цена: билет за един пасажер ще коства 24 350 $.

Какво ново?

56-дневното пътешестване ще стартира при започване на август в Истанбул. Крайната дестинация е Лондон, като там би трябвало да се дойде при започване на октомври. Автобусът ще прекоси 5 пет часови зони и градове като София, Любляна, Краков, Полша и Копенхаген , преди да дойдат в Лондон.

По време на това пътешестване туристите ще могат да зърнат северното зарево в Норвегия, увеселителния парк Santa Claus Village във Финландия и да се возят на ферибот през Финския залив.
 От Истанбул до Лондон с рейс, прекосяващ цяла Европа за 56 дни:
От Истанбул до Лондон с рейс, прекосяващ цяла Европа за 56 дни: " най-дългият " автобусен маршрут

Маршрутът ще минава през Балканите, Източна Европа, Скандинавия и Западна Европа

Малко откакто компанията разгласи стартирането на услугата, стана ясно, че ползата към осемседмичното пътешестване е значителен. Половината от местата към този момент са разпродадени, разяснява Тушар Агарвал, съосновател на Adventure Overland, пред Business Insider..

По думите му останалите ще бъдат продадени през идващите седмици. Според компанията пътуването е уместно за тези, които обичат дългите пътувания, само че не и напрежението от планирането и шофирането.

В цената на билета са включени 30 обяда и вечери, както и всички такси за хотелите, в които ще се нощува.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР