Вече ви информирахме, че лаптопите ще издъжат няколко дни с

...
Вече ви информирахме, че лаптопите ще издъжат няколко дни с
Коментари Харесай

Мicrosoft разработват сгъваем таблет

Вече ви информирахме, че преносимите компютри ще издъжат няколко дни с едно зареждане. Въпросните устройства ще работят със Snapdragon 835 чипове и се чака да се продават на налична цена от декември. Докато чакаме премиерата им на пазара разбираме забавни елементи за проектите на Microsoft. Компанията към този момент работи над нов план, чиято цел е да докара до основаването на таблет, който може да се сгъва и работи с Windows 10. Кодовото име на устройството е Andromeda, съобщи gsmarena.

Сгъваемият таблет ще употребява ARM процесор и няма да е позициониран като съперник на Android и iOS, а се чака да сътвори напълно нова пазарна ниша. Andromeda ще включва и алтернатива за осъществяване на диалози, само че няма да е смарт телефон и ще може да се прибира като бележник. Устройството ще работи с спомагателен стилус и приложение, имитиращо метода, по който пишете на същинска хартия. Много е евентуално Andromeda да бъде показан като Surface Note или Surface Journal.

Потребителите ще могат да работят с разнообразни стратегии на двата тъчскрийн екрана, чиято резолюция към момента не е известна. Andromeda съставлява цифров бележник, който елементарно можете да носите в себе си и е основан на концептуалния Microsoft Courier от 2009г. Компанията ще усъвършенства някои от най-популярните си приложения за забавния дизайн на Andromeda като ОneNote, Edge, Windows Ink и други Премиерата на сгъваемия таблет надали ще е преди идната година.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР