Вече цял месец Димитър Рачков отмаря в Лозенец. Комикът е

...
Вече цял месец Димитър Рачков отмаря в Лозенец. Комикът е
Коментари Харесай

Рачков на море на аванта

Вече цялостен месец Димитър Рачков отмаря в Лозенец. Комикът е настанен в първокласен комплекс, само че не се е бръкнал нито лев за почивката си. Бившият на Мария Игнатова почива на облага при роден паралия, който има хотел и предложил на Рачков да му гостува, а в подмяна да го популяризира пред другари, познати и в обществените мрежи.



Актьорът се любува на свободата си и обикаля като гларус настоящите заведения по родното море. От близо половин година Димитър няма публична другарка. В началото на година той се раздели с плеймейтката Анита Димитрова, с която имаше близо 3-годишна връзка. В момента комикът излиза с разнообразни дами, само че няма сериозна интимна тръпка. Преди няколко седмици потегли слух, че Рачков се люби с 39-годишната сладкарка Камелия Андонова, само че това се оказа пресилено. Двамата са единствено другари и нямат любовна връзка.

По думите й двамата с артиста са близки повече от година, само че нямат персонални връзки. Слуховете, че точно Камелия е настоящата жена до Рачков, плъзнаха, откакто двамата се появиха дружно на празненство в известен клуб в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат как интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите. Предполага се, че е допустимо фотосите да са с рекламна цел.



Комикът и Анита изкараха дружно 3 години

Двамата, както към този момент стана ясно, са работили дружно в последния сезон на „ Като две капки вода ”, където 39-годишната Камелия се занимавала със стайлинга и избирала облеклата на водещите и журито. Тя се познава с някогашната другарка на комика - Анита, която към момента страда за ексвъзлюбения си. На силиконката й е доста мъчно без артиста, който й осигуряваше забележителен стандарт на живот, а в този момент й се постанова да работи.

Рачков постоянно се възползва от славата си и популяризира косачки, хотели, казина и какво ли още не. Бившият на Мария Игнатова си докарва много положителни пари от разпространение на всякакви услуги и артикули, а в този момент отмаря гратис на морето.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР