Вече свикнахме от прокуратурата да се получават неверни данни, заяви

...
Вече свикнахме от прокуратурата да се получават неверни данни, заяви
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Свикнахме прокуратурата да лъже


Вече свикнахме от прокуратурата да се получават погрешни данни, съобщи пред бТВ вътрешният министър Бойко Рашков по отношение на досъдебното произвеждане против вицепремиера Асен Василев, за което час по-рано ръководителят на спецпрокуратурата Валентина Маджарова отхвърли да знае.

Бойко Рашков сподели делото в ефир. Вътре се съдържа сигнал на Георги Самуилов (собственик на „ Инса Ойл” – бел. ред.) до основния прокурор на републиката.

Няма подозрение, че това е досъдебно произвеждане, формирано против вицепремиера Асен Василев. Това е корист с право от прокуратурата, защото вътре няма никакви данни за каквото и да е закононарушение, освен за закононарушение по работа, съобщи изрично Бойко Рашков.

Интересно за какво прокуратурата продължава да лъже за какво произвеждане против Василев няма. Те ще се опитат да има нещо, което да размахват в общественото пространство, сподели още Рашков.

Министърът бе безапелационен, че това досъдебно произвеждане е политически акт, корист с процесуални пълномощия. И съобщи, че Министерство на вътрешните работи не е изпращала никакви сигнали до профилираната прокуратура.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР