Вече стана ясно името на момичето, което е пострадало тежко

...
Вече стана ясно името на момичето, което е пострадало тежко
Коментари Харесай

Шок! Вижте коя е известната манекенка, която се бори за живота си, след катастрофата с Дивна!


Вече стана ясно името на момичето, което е потърпевшо тежко в злополуката, породена от поп певицата Дивна преди дни. Това е известната манекенка Кристин Илиева.

Тя нашумя преди няколко години като гадже на рапъра. Двамата станаха гаджета, до момента в който тя още беше ученичка. Рапърът беше бясно влюбен в нея.

Но след три години се разделиха, по самодейност на Кристин. Красавицата мечтаела да пробие на международния фешън подиум и да стане модел на „Виктория Сикрет“. Рапърът тежко претърпя раздялата им, която се случи преди година. Засега той не е коментирал нещастието, която сполетя някогашната му обичана.
Кристин беше огромната обич на Кристо, само че се разделиха преди година
Виновничката за злополуката – певицата Дивна, също пази безмълвие. Причина за тежкият случай станал опит за изпреварване от страна на изпълнителката. Но при маневрата, Дивна изгубила надзор над автомобила и се забила в мантинелата. Алкохолната проба на певицата е негативна.

За да извадят потърпевшите момиче, се наложило да бъдат срязани ламарините на смачкания автомобил. Дивна е добре и няма съществени пострадвания. Манекенката Кристин обаче е в тежко положение. Тя има съществени контузии по краката и към момента не е ясно доколко ще се възстановят.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР