Вече стана ясно, че втородивизионният Миньор Перник ще има нови

...
Вече стана ясно, че втородивизионният Миньор Перник ще има нови
Коментари Харесай

Бивш директор на Пирин взима властта в Миньор

Вече стана ясно, че втородивизионният Миньор Перник ще има нови притежатели, а някогашният интернационален арбитър и изпълнителен шеф на Пирин Благоевград – Таско Тасков, е спряган за новия мощен човек в клуба.

След като напусна „ орлетата “, той бе поканен в екипа, управляващ Локомотив Пловдив, и с изключение на да дава отговор за маркетинга, се трансформира в един от главните съветници на притежателя Адам Сотков по спортните въпроси. Точно двамата са провели диалога с кмета на Перник – Станислав Владимиров, по отношение на собствеността на Минор.

Още през вчерашния ден се писа, че новите притежатели ще вкарат  индивида в УС на клуба, който ще продължи да действа като сдружение с нестопанска цел.

Очакванията са Миньор да има и нов състезателен шеф, който да дава отговор за всички спортно-технически въпроси. Едно от спряганите имена е на някогашния началник на „ чуковете “ – Велизар Димитров, който напусна клуба след оставката на старши треньора Христо Янев. Собствениците са се насочили към него, тъй като желаят за този пост човек, който познава ситуацията в отбора.

На този стадий актуалният треньор – Емил Серафимов, ще резервира поста си, само че не изключено и той да бъде сменен с по-млад експерт, който да успее да извърши концепциите на притежателите на Миньор. Сред вероятните разновидности е Владислав Вутов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР