Вече сме ви разказвали за джанти и части на нови

...
Вече сме ви разказвали за джанти и части на нови
Коментари Харесай

Джанти от BMW се продават на цената на нова Dacia

Вече сме ви разказвали за джанти и елементи на нови суперколи, които костват колкото годишната заплата на средностатистически българин или даже повече. Днес също ще ви разкажем за сходен чифт колела от остаряла, само че извънредно рядка суперкола, които се появиха в eBay. Става въпрос за джанти от BMW M1, чийто притежател е подготвен да се раздели с тях за цена еквивалентна на тази на чисто нова Dacia.



Четирите джанти са истински за М1 и идват в комплект с истинските джанти, които не са изключително подобаващи за шофиране, само че пък способстват за достоверността на комплекта. Вероятно индивидът, който ще заплати към 36 хиляди лв. за тях ще има опцията да закупи нови гуми или пък да ги остави със сегашните и да ги употребява като декорация в гараж или студио.



Джантите са с междуболтово разстояние от 5х120, което значи, че ще паснат на множеството модели на BMW, в случай че новият им притежател въпреки всичко реши да ги употребява. От фотосите не проличава какво е точното положение на колелата и дали се нуждаят от ремонти, само че сигурно можем да кажем, че се нуждаят от съществено разчистване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР