Вече сме в първите дни на декември и вероятно мнозина

...
Вече сме в първите дни на декември и вероятно мнозина
Коментари Харесай

Какво ново в Netflix през декември?


Вече сме в първите дни на декември и евентуално мнозина си мечтаят за почивните празнични дни. Студеното време допуска топло какао и Netflix маратон. От стрийминг платформата и този път не ни разочароват и са подготвили богата селекция от филми и сериали за зимите дни.

Ето и най-интересните нови оферти през декември: 

Money Heist: Korea - Joint Economic Area, част 2

Макар и да не доби такава известност както истинската поредност, корейската версия на Money Heist също има своите фенове. В Money Heist: Korea - Joint Economic Area крадци завладяват монетния двор на обединена Корея. Тъй като заложниците са хванати вътре, полицията би трябвало да откри метод да ги залови без да има жертви. Премиерата е на 09.12.2022г. 

I believe in Santa

Няма по какъв начин да минем без коледни оферти в най-магичното време от годината. I believe in Santa наблюдава историята на Том и Лиза. След пет щастливи месеца връзка с Том, Лиза е ужасена да разбере, че той е захласнат от минимум обичания й празник - Коледа. Дали Лиза ще промени мирогледа си, или връзката им е обречена – следва да разберем. Премиерата на лентата е на 14.12.2022г. 

A storm for Christmas 

A storm for Christmas e трагичен филм, в който орисите на няколко души се сблъскват, когато поради рисковото време те остават затворени на летището, принуждавайки се да прекарат последните часове преди Коледа дружно. Премиерата е на 16.12.2022г. 

Емили в Париж, сезон 3 

Приключенията на Емили (в ролята Лили Колинс) се завръщат за трети път. Емили е американка, експерт по обществените мрежи, а работата й я води в Париж. Животът във френската столица се оказва огромно предизвикателство за нея. Там тя се забърква в редица работни и любовни обстановки, а почитателите нямат самообладание да проследят развиването на историята. Премиерата е 21.12.2022 година

The Witcher: Blood Origin – Netflix Series

The Witcher: Blood Origin е фентъзи минисериал, основан от Деклан де Бара и Лорън Шмид, приспособен от поредицата книги The Witcher от Анджей Сапковски. Той ще служи като предистория на известния ефирен сериал Netflix. Премиерата на сериала е на 25 декември 2022 година, а действието ще се развие в четири епизода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР