Вече сме в началото на най-нежния месец, в който празнуваме

...
Вече сме в началото на най-нежния месец, в който празнуваме
Коментари Харесай

Поглед към 8-ми март: успешните дъщери на популярни българки

Вече сме при започване на най-нежния месец, в който честваме по-красивата част от човечеството – дамите. Празникът на дамите, 8-ми март, стартира като политическо събитие през 1914г., а през днешния ден е част от културния календар на редица страни. Българките са пословични със своята хубост, а идната мини селекция е от съумели дами и техните не по-малко сполучливи дъщери. 

Виж още: Три метода да направиш профила си като на звездите

Петя Дикова и Аня Пенчева

Аня Пенчева е една от най-красивите родни актриси, оставила дълготраен отпечатък както в киното, по този начин и на Стената на славата пред Театър 199. Тя има два брака. Първият е със Сашо Диков (от него има щерка Петя), а вторият – с Ивайло Караньотов (от него има наследник Ангел). Петя Дикова не потегля по стъпките на майка си в киното, а избира журналистическата кариера. През годините я познаваме като водеща на разнообразни формати, а с помощта на гения й българските фенове са видели изявленията със звезди като Мел Гипсън, Андреа Бочели, Адам Ламбърт и други

Мила Роберт и Ваня Щерева

Ако сте от новото Z потомство, то евентуално Мила Робърт е по-познатото лице от тази двойка майка и щерка. Ваня Щерева е приключила актьорско майсторство в класа на проф. Стефан Данаилов. Нейният гений обаче се простира и отвън тази сфера. Тя е известна като създател на песни и публицист. От 2014г. има и личен хенд мейд бизнес. Мила Роберт, сходно на майка си, приключва актьорско майсторство. Сред обществеността обаче тя е позната като певица. Има доста различим жанр, само че изключително известни са нейните прочити на познати чалга песни. 

Виж още: Женско царство: Транс плеймейтката се пусна по бански от СПА курорт, мъжете са удовлетворени

Мила Михова и Дарина Такова

Тези две дами са избрали еднакъв кариерен път – оперното пеене. Дарина Такова приключва Националната музикална академия, а през 1992г. стартира нейната интернационална кариера. Била е на сцената на едни от най-големите оперни подиуми като Teatro alla Scala – Милано, Teatro dell’opera di Roma и доста други.  Мила самоуверено върви по стъпките на майка си, а за връзката й с нея споделя: „ Да, ние сме несломим тим в доста смисли и връзки, тъй като не сме единствено майка и щерка, ние сме преподавател и възпитаник, наставник и млад актьор, тръгнал по пътя на най-голямото си ентусиазъм - майка си. “ (в изявление за „ Булевард България “). Мила е и извънредно дейна в обществените мрежи като употребява платформите както за разпространение на оперното изкуство, по този начин и за диалози за наболели тематики. 

Луиза Григорова и Ивет Григорова 

Ивет Григорова е едно от най-изявените лица в стилния отрасъл у нас. Тя е майка на две дъщери, само че постоянно феновете й споделят, че тя по-скоро наподобява като тяхна сестра, а не като майка им. Именно с това постоянно се хвали и нейната по-голяма щерка - Луиза Григорова-Макариев. Луиза стартира в ранна възраст да се занимава с мода, само че по-късно взема решение, че актьорската кариера е нейното предопределение. Тя е известна с функциите си в „ Стъклен дом “, „ Откраднат живот “, „ Диви и щастливи “ и др. 

Виж още: Какво се случва? Крисия става все по-секси, само че я заляха с хейт в мрежата

Глория и Симона Загорова 

Глория е един от най-разпознаваемите гласове в родния поп-фолк. Първите й изяви са преди повече от 30г. Към днешна дата има огромна почитател база и продължава да радва почитателите си с нови планове. Нейната щерка, Симона, разумно продължава по стъпките на майка си и от няколко години се занимава по-професионално с музика. Отскоро обаче има нова работа като ТВ водеща със лична графа. 

Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev, https://www.instagram.com/simonazagorova21, https://www.instagram.com/millamihova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР