Вече сме уведомили двете страни, че разследването се прекратява. Липсват

...
Вече сме уведомили двете страни, че разследването се прекратява. Липсват
Коментари Харесай

Излъга ли Сани Алекса за побоя от Сами Кий Сверт? Аудиозапис оправда шведа

" Вече сме уведомили двете страни, че следствието се приключва. Липсват доказателства, които да поддържат изказванията на българската гражданка Александра Николова ", обясниха за " България Днес " шведските проверяващи.

Според източници на вестника решаващо значение е изиграл аудиозаписът от злощастната нощ, който шведът дал на полицията. Единствено пред " България Днес " Сами Кий Сверт описа за съществуването на този запис, който той направил незабавно, откакто с Александра се прибрали от женитба на негови познати. На сватбата всички доста пили, а българката даже се забъркала в кавги с част от гостите и барманите, описаха участвали на събитието.

" Александра има проблем с алкохола ", съобщи Сами Кий Сверт.
Помолена за коментар тогава, българката разяснява, че знае за записа, само че не се тормози въобще. Според нея той не съдържал нещо значимо. Сани Алекса бе безапелационна, че ще заведе дело против бившето си към този момент гадже.

" Той има тежко пиене ", хвърли ръкавицата против някогашния си Александра.
Сега, откакто проверяващите не откриха доказателства, които да поддържат обвиняването на българката, дело към този момент няма по какъв начин да бъде заведено. След приключването на случая Сами отхвърли коментар.

" По-добре нищо да не споделям към този момент. Това беше един изтощитетелен интервал ", сбит бе той. Александра Апостолова не бе открита за коментар.

До абсурда сред Сани Алекса и шведското й гадге се стигна, откакто през юни певицата пусна злокобни фотоси във фейсбук и съобщи, че Сами я е пребил, тъй като се скарали поради пияния шведски екскурзиант, който изрита свиреп камериерка в Слънчев бряг. Сани твърдеше, че гаджето й ненавижда и наскърбява българите.

Шведът проговори само пред " България Днес " тогава. Той бе безапелационен, че в никакъв случай не е посягал на българката, кървищата по лицето й на фотосите не са от побой, а са свързани с пиянството й. Сами Кий Сверт бе безапелационен, че в никакъв случай не е обиждал българите, а самата Александра наричала сънародниците си " роми ". Шведът подаде и сигнал за изнудване, като показа, че бащата и брата на Александра му поискали пари, с цел да не се разгласява случая. По този сигнал също не бяха открити доказателства и той бързо бе завършен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР