Вече сме убедени, че Виктор Стоянов има не сърце, а

...
Вече сме убедени, че Виктор Стоянов има не сърце, а
Коментари Харесай

Зад усмивката на Венета: Тежката история, която не събори риалити звездата

Вече сме уверени, че Виктор Стоянов има не сърце, а камък в гърдите! Как можа да изгони Венетка?! Това национално богатство! Но в обстановки като такива сме признателни, че въобще се е случило това, което се случи - да ни радва толкоз дълго време.

Истината обаче е, че на екран Венета е една усмихната симпатяга, която владее съвършено самоиронията, само че в действителния живот риалити звездата се бори с значително персонални борби. Така да вземем за пример в изявление признава, че не просто майка ѝ я изоставя, когато е едвам на 9 година, само че и татко ѝ е страдал от заболяване, което ѝ е пречило. " Заради това съм живяла в домовете на родственици и близки ", споделя тя и добавя, че на едвам 15 година заживява сама. 

Виж още: Розата е откъсната: Футболен анализатор направил Елвира от " Ергенът " същинска жена 

" Много страшни неща съм претърпяла аз. Имам водени каузи, кряскане на полиция у дома... И след всичко това съм душевен постоянна, стигнала съм до това равнище, постигнала съм доста за мен самата ", признава другояче радостната Венета.

Виж още: Понякога не знаеш какъв брой си мощен! Диона излезе от болничното заведение, заприказва за Бог и съдбата 

Иначе сензационно или не Венета признава, че повторно не би влезнала в сходен формат, защото изискванията не са ѝ допаднали. На първо място е храната, която за нея като вегетарианка, била нищожна. Освен това физическата отмалялост и психическата такава били с непознати размери. 

Изображение: https://www.instagram.com/veneta_milen_kostova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР