Вече сме на 15 години! На 1 февруари през 2007

...
Вече сме на 15 години! На 1 февруари през 2007
Коментари Харесай

Gong.bg е на 15 години!

Вече сме на 15 години! На 1 февруари през 2007 година Gong.bg направи първата си крачка в онлайн пространството. Пътят не бе по никакъв начин елементарен, само че с доста труд, професионализъм, възторг и неизменност, се превърнахме във водещ състезателен уебсайт в България.

През всичките тези години се стремяхме да предоставяме достоверна и навременна информация. И ще продължаваме да бъдем целеустремени и виновни, защото го изискуем на нашите читатели.

Ще продължим да чакаме със същото неспокойствие и боязън огромните спортни събития, с цел да може за следващ път да споделим с Вас неповторимите преживявания и същинските страсти.

Материалите за борбите на Кубрат Пулев за международната купа в тежка категория, мачовете на Григор Димитров, златните медали от Олимпиадата в Токио на Ансамбъла по художествена гимнастика на България, Стойка Кръстева и Ивет Горанова, провокираха възторг измежду нашите читатели.

Към най-четените вести може да прибавим и отразяването на златните медали от Световните шампионати по битка на Станка Златева, Тайбе Юсеин, Христо Маринов, Михаил Ганев, Иво Ангелов и Елис Гури.

И, несъмнено златният орден на Ивет Лалова от Европейското състезание и огромният триумф на щангиста Карлос Насар. Да не забравяме и отразяването на Световните и европейските шампионати по футбол.

И не на последно място пробивите на българските футболни клубове в европейските шампионати...

Всичко това нямаше да бъде допустимо без читателите ни, които за наша наслада, с всяка минала година, се усилват. Благодарим Ви!

Доверието, което ни гласувате, постоянно ни държи будни и ни дава спомагателен тласък за развиване.

През 2022 година ни чакат много забавни събития, като черешката на тортата са Зимните Олимпийски игри в Пекин и Световното състезание в Катар.

Няма да изневерим на стила си. Верен на високия професионален стандарт, Gong.bg ще продължи да следи най-атрактивните събития от света на спорта и пръв да осведоми аудиторията за всичко най-важно в поредност от вести, видео репортажи, галерии, мнения и разбори от горещите събития, с които да приближи читателите до неповторимите спортни преживявания и страсти.

Надяваме се през 2022 година още веднъж да бъдем дружно!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР