Вече сме на 1-во място в света по смъртност. Браво,

...
Вече сме на 1-во място в света по смъртност. Браво,
Коментари Харесай

Николай Марков: Мафията ни убива, а не COVID-19

" Вече сме на 1-во място в света по смъртност. Браво, другарю Борисов, успяхте! Винаги първи.
Малко е стряскащо да си представим, че в България се умира най-вече, само че какво да се прави - ръководи мафия. Тя унищожава всички типове запаси, личностен и народен капитал, капацитети и впрочем благоприятни условия за порядъчен и заслужен живот. Във всички страни, където ръководи проведената престъпност и страната е отвлечена от такива бандити, резултатът е същия като у нас - гибел, беднотия и унижения ", във Facebook.
 България към този момент е първа по смъртност от COVID-19 в света България към този момент е първа по смъртност от COVID-19 в света
Първи сме по смъртност от COVID-19 в света. Това сочат последните данни на статистиката - разчетени от епидемиологът и учител в L...
" Заемеме първото място по смъртност и започваме да се състезаваме единствено със себе си, тъй като неприятното занапред следва. На този декор, по този начин наречените министри са плъзнали по всички медии и са ги окупирали с тоталните си операции, популизъм и отвратителна безпардонност, неизмерима за европейска страна.
В коя страна член на Европейски Съюз, нейният министър председател щеше да бъде подсилен от Европейската комисия, ЕНП и впрочем европейски институции при обстоятелствата за закононарушения и мащабите им изнесени обществено!? Това не може да се случи на никое място другаде, само че съгласно европейските политически водачи и бюрократи, в България може - тъй като не ни почитат. И за какво, обаче, да ни почитат, като тези неща се пазят, а не са дарения от който и да било, за който и да било.
Първо място по смъртност, а националната ни нещастието едвам стартира. Милиардите са към този момент откраднати от политическите ни бандити, а за лекарите няма почтено заплащане, лечебните заведения са като гробници, а равнището на медицината доближава на това в Сомалия. Нищо не става без пари, само че най-странното е, че всичко се случва тъкмо когато европейските фондове са отворени за нас. Въпросът е къде отиват парите. Нашите пари, господа!
Ограбени сме, унижени и убивани като неприятен човешки материал. Уплашени сме. Страхумваме се, до момента в който стоим в студените си домове и умираме по неподобаващ метод сгушени в някой болничен кулоар. Като псета. Лекарите са унизени и бягат от своята отговорност, лечебните заведения ни нямат нищо общо с тази дума, а медикаменти също няма. При тези условия е повече от ясно, че ще се умира, само че не от Ковид, а разследване на дълготраен обир и некадърно незаконно ръководство.
 Мерките против COVID-19 - слага ли ги под въпрос смъртността в България и Швеция? Мерките против COVID-19 - слага ли ги под въпрос смъртността в България и Швеция?
България към този момент се намира преди всичко по смъртност от COVID-19 в Европейския съюз. Това демонстрират данните на Европейския център за конт...
Разследване, присъди и затвор за целия този кабинет. Незабавно. Ако това се отсрочи по каквито и да било аргументи, справедливия яд ще изгори до основи повече неща в сравнение с можем да си позволим. Много повече. Сеете ветрове и ще жънете стихии, приятели ръководещи. Скоро. Така или другояче сме преди всичко по смъртност и от тук нататък аз не виждам нищо ужасно пред нас като нация и като персони. Събудете се, на следващия ден е късно, а към този момент сме преди всичко по смъртност без война.
Мафията ни убива, не Ковид. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР