Вече шести ден не знаем къде е Алексей и какво

...
Вече шести ден не знаем къде е Алексей и какво
Коментари Харесай

Страховете за здравословното състояние на Навални растат, вижте з...

" Вече шести ден не знаем къде е Алексей и какво става с него ", сигнализира говорителката му Кира Ярмиш в обява в обществената мрежа " Екс ".

 

Съдът в град Ковров, локализиран на към 260 километра североизточно от Москва, трябваше да прегледа тъжба, импортирана от рецензия на Кремъл против управлението на пандиза, в който опозиционерът излежава 19-годишна присъда. От четвъртък насам той не съумява да взе участие в правосъдните съвещания посредством видео връзка, каквато е рутинната процедура.

 

Затворническото управление твърди, че това се дължи на проблеми с електроснабдяването. Миналата седмица представител на центъра за отнемане от независимост разяснява пред публицисти, че проблемите ще бъдат отстранени час по-скоро.

 

От сряда насам обаче управата на пандиза не дава опция на юристите на Навални да се срещнат с него. Това, наред с публикуваната от Ярмиш информация, че преди две седмици 47-годишният отстъпник се е разболял в килията си, ускорява опасенията за здравословното положение на Навални, показва ДПА.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР