Вече седем години и половина Кейт Мидълтън и британският принц

...
Вече седем години и половина Кейт Мидълтън и британският принц
Коментари Харесай

Кейт и Уилям крият страшна тайна!

Вече седем години и половина Кейт Мидълтън и английският принц Уилям са олицетворение на идеалното семейство. Двамата са щастливи родители на три деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и дребния принц Луи.

Преди сватбата си те се срещаха дълго, само че през 2007 година се разделиха мистериозно. Това продължи няколко месеца, само че и до ден сегашен повода за раздялата им е обгърната в тайнственост, написа дамата блиц. Какво тъкмо се е случило тогава е незнайно, само че раздялата им явно е била доста тежка, тъй като Кейт Мидълтън напусна Англия за известно време.

Онзи ден в мрежата се появи любопитен видеоклип, в който един публицист попитал принц Уилям по какъв начин вървят нещата с Кейт (а това се случва тъкмо по време на раздялата им). Каква беше реакцията му? Очевидно е, че е ненапълно неловко и нервно се засмива и се поколебава, а по-късно стартира да дава отговор на различен въпрос. Принц Хари, който също е интервюиран, се опита да разсее ситуацията с смешка.

„ Много добре се опита да се измъкнеш от отговора ”, пошегува се той. „ Много дипломатически ”, отговори му Уилям.

Трябва да отбележим, че принц Уилям и Кейт Мидълтън не обичат да си спомнят този интервал на връзката им. Така че, по време на изявлението си след новината за раздялата, двамата изглеждаха постоянно доста обезпокоени, когато се стигна до въпроса за тяхната разлъка. „ Не бих споделила, че по това време бях щастлива. Всичко това обаче ме направи по-силна. В такива моменти ще научите неща за себе си, които не сте предполагали по-рано. Оценявам този интервал от живота ми ”, признава си Кейт Мидълтън малко откакто още веднъж се събраха.

Интересно е, че и до ден сегашен нито един от двамата не желае да признае за какво са се разделили и чия е била виновността. Така, че това си остава тайнственост, неразгадана и до през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР