Вече съм много изнервена. Искам справедливост. Tова заяви Дебора Михайлова

...
Вече съм много изнервена. Искам справедливост. Tова заяви Дебора Михайлова
Коментари Харесай

Дебора, която получи 400 шева: Вече съм много изнервена. Искам справедливост

" Вече съм доста изнервена. Искам правдивост ". Tова съобщи Дебора Михайлова преди съвещанието на Районния съд в Пловдив, който ще направи следващ опит за старт на делото против 26-годишния Георги Георгиев. Той е упрекнат, че е нанесъл голям брой порезни рани с макетен нож по цялото тяло на момичето, счупил му е носа и е обръснал главата.

След насилието Дебора получи 400 шева. Първоначално 26-годишният Георги е арестуван за 72 часа, само че след обжалване е пуснат от ареста без никаква мярка и с претекста, че вероятно осъщественото от него е " лека телесна щета ".

През август 2023 година обаче в нова експертиза провалите по момичето бяха избрани не като " лека телесна щета ", а като " междинна, в това число и с заплаха за живота ".

 Адвокатът на Дебора: Психичното ѝ положение надали ще се усъвършенства, сънува кошмари от случая Тази сутрин 2 мин. Адвокатът на Дебора: Психичното ѝ положение надали ще се усъвършенства, сънува кошмари от случая  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: 400 шева по-късно – вълна от съпричастност и търсене на наказване България 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: 400 шева по-късно – вълна от съпричастност и търсене на наказване  Тази сутрин 3 мин. " Взела си е косичката ": Шиенето на раните на 18-годишното момиче е траяло 3 часа  Обвиняемият за насилието над Дебора пред съда: Не съм писал закани, имам дете, което ме чака България 1 мин. Обвиняемият за насилието над Дебора пред съда: Не съм писал закани, имам дете, което ме чака  Адвокатът на Дебора: Психичното ѝ положение надали ще се усъвършенства, сънува кошмари от случая Тази сутрин 2 мин. Адвокатът на Дебора: Психичното ѝ положение надали ще се усъвършенства, сънува кошмари от случая  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: 400 шева по-късно – вълна от съпричастност и търсене на наказване България 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: 400 шева по-късно – вълна от съпричастност и търсене на наказване  Тази сутрин 3 мин. " Взела си е косичката ": Шиенето на раните на 18-годишното момиче е траяло 3 часа  Обвиняемият за насилието над Дебора пред съда: Не съм писал закани, имам дете, което ме чака България 1 мин. Обвиняемият за насилието над Дебора пред съда: Не съм писал закани, имам дете, което ме чака

Според специалистите заплахата Дебора да загуби живота си, е била действителна.

Снимка: БГНЕС

На въпрос дали е претърпяла шока, през днешния ден в съда Дебора отхвърли да разяснява. Младата жена дойде, подкрепена от близки и родственици.

Делото против обвинения Георги Георгиев от Стара Загора към момента е на фаза разпоредително съвещание, защото два пъти беше отлагано.

Снимка: БГНЕС

След като всички съдии в Стара Загора си направиха отказ, делото беше изпратено в Пловдив от Върховен касационен съд.

Снимка: БГНЕС

На последното съвещание на 27 март юристите на Георги Георгиев не се явиха в съда. Командированите обвинители от Районната прокуратура в Стара Загора показаха, че доста бързо са изпълнили напътствията на съда и са „ ремонтирали “ обвинителния акт против Георги.

Снимка: БГНЕС

Те показаха мнение, че към този миг няма нови условия, които да постановат смяна на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР