Вече с пълна сила вървят резервациите за летните месеци юли

...
Вече с пълна сила вървят резервациите за летните месеци юли
Коментари Харесай

Банско очаква силен летен сезон

Вече с цялостна мощ вървят резервациите за летните месеци юли и август. Огромната част от гостите на града под Тодорка ще са български туристи, обобщава pirinpress.com.

„ Ще се разчита главно на вътрешния пазар. Радващо е, че хората в България правят оценка това, което вършим за тях. Разбира се, че те идват най-много поради красивата Пирин планина, само че също по този начин са впечатлени от новата хотелска база, от качественото обслужване. Очертава се доста мощен летен сезон”, съобщи Бурхан Немутлу, който е измежду най-опитните хотелиери в Банско, шеф на хотел „ Регнум”.

Другата добра вест за сектора е, че туристите от страната не идват единствено за 1-2 нощувки. През юли всеобщо има резервации от 5 до 10 нощувки, а през август, когато е отпускарският месец, те са още по-дълги – сред 10 и 15 нощувки. Тези дълги престои са индикатор за равнището на туристическата услуга в град Банско, която по нищо не отстъпва на тези в другите европейски курорти. Сериозен проблем за хотелиерите и ресторантьорите си остава неналичието на задоволително квалифицирани фрагменти. Затова се постанова някои от тях да наемат чужденци, с цел да могат да посрещат своите посетители и да не пада равнището на обслужването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР