Вече разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в

...
Вече разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и СДВР, че в
Коментари Харесай

ГД ”БОЕЦ” осъди СДВР

Вече разобличихме лъжите на Георги Хаджиев и Столична дирекция на вътрешните работи, че в палатковите лагери на Орлов мост, СУ и Министерски съвет е имало самоделни взривни устойства, само че беше значимо и да ги осъдим! И го направихме.
Това заяви Георги Георгиев от Гражданско придвижване " БОЕЦ ". Ето какво написа той в обществените мрежи:

Още след правосъдното съвещание на 19.10., от които стана ясно, че думите на Георги Хаджиев, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи за съществуването на самоделни взривни устройства в палатковите лагери са безспорна неистина!

С решение №189/27.10.2020г. на Апелативен съд Видин, шести състав, арбитър Борис Борисов ОСЪЖДА Столична дирекция на вътрешните работи да заплати разноските по делото, ОТМЕНЯ безмълвният отвод и ВРЪЩА на административният орган преписката за изговаряне!

Столична дирекция на вътрешните работи е следващата институционална бухалка, която е ОСЪДЕНА от БОЕЦ. „ Скалповете “ на Национална агенция за приходите (пет пъти), СГП, Специализираната прокуратура (два пъти) и КПКОНПИ към този момент стоят на колана ни!

Поздравяваме Административен съд Видин за бързото произвеждане и изговаряне, образец за работеща правосъдна система и самостоятелни магистрати!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР