Вече преполовихме един от най-празничните месеци в годината, но най-доброто

...
Вече преполовихме един от най-празничните месеци в годината, но най-доброто
Коментари Харесай

Декември е време за подаръци, но и за добрини

Вече преполовихме един от най-празничните месеци в годината, само че най-хубавото занапред следва – да се събираме с близки и обичани хора, и да си разменяме дарове, които да ни зарадват. Знаем, че Коледа е времето на споделено положително, на изненадващи жестове, само че също така е и моментът да сме по-сплотени и свързани между тях.

Понякога, с цел да покажем на хората към нас какъв брой държим на тях, не е нужно да се изхвърляме с огромни и скъпи дарове, можем просто да ги зарадваме с нещо практично, което сигурно ще ги развълнува. Какво по-добро от опция да се любуват на всичките си цифрови ползи и занимания или безвъзмезден достъп до най-хубавото ТВ наличие?

Този декември несъмнено имате шанс, тъй като в символ на признателност А1 подарява на своите клиенти неограничени мегабайти на оптималната скорост и безвъзмезден достъп до всички ТВ канали. До края на годината можете да се възползвате от тази промоция или да зарадвате някой непосредствен като му подарите еднократния бонус.

И това не е всичко, от А1 са част от коледната акция „ “, която набира средства за по-добро детско опазване на здравето през Моят А1. Всеки клиент с профил в Моят А1 може да направи подаяние на стойност сред 1 и 100 лв., а сумата ще се начисли в идната фактура. По този метод компанията дава опция на своите клиенти да се включат в дарителска акция за Коледа, като ще удвои средствата, които ще бъдат събрани до 31 декември. Удвоената сума, ще бъде дарена за реновиране на педиатрично поделение в страната по план „ Светулка “ на фондация „ За положителното “.

За да се възползвате от
бонусите за лоялни клиенти, не е нужно да минавате през комплицирани стъпки – би трябвало само да активирате комплимента от платформата за самообслужване Моят A1 – през  приложението за мобилен телефон или през уеб версията на A1.bg. В взаимозависимост от типа на услугите ще получите информация на началния екран на Моят А1 и по какъв начин да се възползвате от подаръка.

При мобилна услуга би трябвало да се уточни телефонен номер – ваш или на непосредствен, на който ще бъде задействан неограниченият трафик, а клиентите, ползващи телевизия от А1, би трябвало да изберат номер на услугата в профила си в Моят А1, на която да бъдат задействани всички налични ТВ канали. Бонусът важи за клиентите на всички типове ТВ услуга, в това число сателитна, Xplore TV и безкабелната телевизия с приложение за смарт тв приемник, а оптималният брой канали надвишава 200. Сред тях потребителите ще намерят разнообразно кино и спортно наличие, в това число спортните канали MAX Sport и Diema Sport, филмовите HBO и Cinemax и др.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР