Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има

...
Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има
Коментари Харесай

Водеща на НОВА лети на крилете на любовта

Вече повече от седем месеца тв водещата Ани Салич има нов мъж в живота си, написа таблоидът "Уикенд ". За него не се знае доста, защото не е известно лице, само че е известно, че е с няколко години по-млад и заема влиятелна позиция в една от огромните български банки с интернационално присъединяване.

Водещата споделила с сътрудници от Нова ТВ, че е по-щастлива от всеки път и се носи на крилете на любовта. Тя отказвала да разкрие детайлности за новия си мъж, само че изрично декларирала, че разводът с Бранко Салич е най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало през последните години. Раздялата със брачна половинка ѝ била тежко тестване за нея, само че сложните времена отминали, децата им пораснали и в този момент водещата се наслаждавала на свободата си. Макар че гони 50-те, тя усещала, че изживява втора младост и се чувствала като влюбена тийнейджърка.

Говори се, че настоящият другар на журналистката е много състоятелен и се радва на стабилен месечен приход. Той постоянно я изненадвал със скъпи дарове, а по случай идния ѝ рожден ден на 22-и април обмислял да я заведе на екзотична отмора.
 Водеща на Народоосвободителна въстаническа армия лети на крилете на любовта
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР