Вече повече от месец 17-годишната Ивана от Дупница е в

...
Вече повече от месец 17-годишната Ивана от Дупница е в
Коментари Харесай

Месец без следа: Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева награда за откриването ѝ

Вече повече от месец 17-годишната Ивана от Дупница е в неопределеност. Тя изчезна на 22 февруари, когато си потегли от учебно заведение, оставяйки там мобилния си телефон. Последваха акции на полицията, хиляди доброволци пробваха да оказват помощ, само че диря от момичето по този начин и не се откри. Родителите ѝ приканиха неколкократно за помощ, а в този момент към този момент са подготвени да разгласят и парична премия в името на това Ивана да се върне вкъщи, показва NOVA.

„ Искаме да обявим парична премия от 50 000 лв. за индивида, който уточни мястото, където се намира Ивана, помогне за намирането ѝ, или я докара жива и здрава. От момента на изгубването ѝ нямаме никаква информация за нея. Знаем единствено това, че последно е била в учебно заведение и е изчезнала оттова. Нищо повече. После е засечена на камерите, в 18:00 ч. ”, съобщи бащата на Ивана Георги Георгиев и добави, че нямат информация момичето да е някъде при техни близки или познати.
„ Решихме да обявим паричната премия, тъй като повече от месец детето е в неопределеност. Издирването продължава оперативно, по този начин ни обясниха. Полицията работи по всички версии, в това число похищение или че тя се укрива. Подозираме, че може и да е отвлечена, по тази причина и разгласяваме премията от 50 000 лв. за този, който я докара при на жива и здрава, или уточни точното място, на което се намира детето ”, уточни майката Мария Георгиева.

Тя изясни, че в обществените мрежи към този момент няма никакво развиване и като цяло на никое място няма и диря от нея.

" Надяваме се единствено да е жива и здрава. Това е единствената ни вяра, която ни крепи към този миг ", сподели майката и направи още един път нейно изложение - късо подстригана, контактна, не се опасява от хора.

Мария насочи апел към хората: " Нека, който знае къде се намира, се обади, или да я докара жива и здрава. Затова разгласяваме и парична премия. Нека, в случай че някой знае къде е, да я докара " и апел към Ивана, в случай че ги гледа някъде: " Знай, че те обичаме и желаеме единствено да се върнеш час по-скоро. На ръба на силите си сме ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР