Вече повече от 4 месеца от ЧЕЗ лъжат клиент, че

...
Вече повече от 4 месеца от ЧЕЗ лъжат клиент, че
Коментари Харесай

Срам и позор! ЧЕЗ лъжат 4 месеца клиент, че ще отстранят проблем в Лютиброд /снимки/

Вече повече от 4 месеца от ЧЕЗ лъжат клиент, че ще отстранят проблем с елетрозахранването във врачанско село.
За следващото безгрижие от страна на сдружението в редакцията на организация BulNews алармира Красимир Цеков от Мездра.
Мъжът описа пред наш кореспондент, че има къща на улица "Лазар Станев " в Лютиброд, в която при по-силен вятър или дъжд токът стартира да прекъсва. Той твърди, че казусът с естественото електрозахранване при неприятно време идва от две неокастрени дървета край трафопоста, който се намира на улица "Васил Левски ".
Красимир е алармирал в ЧЕЗ за казуса на 17 юни. Тогава от там му споделили, че известието ще бъде предадено на сътрудниците, които дават отговор за избрания регион и казусът, който води до чести повреди, ще бъде отхвърлен до края на август.
Това обаче не се случило и мъжът отишъл в Центъра за обслужване на клиенти във Враца. Той разказал за случая и оттова му споделили, че до края на октомври дърветата ще бъдат окастрени, което обаче не e станало и до през днешния ден.
Красимир Цеков се надява казусът да бъде решен в най-скоро време, защото занапред времето ще се скапва, което значи, че може да остане на мрачно и студено, до момента в който пречещите клони на дърветата не бъдат отрязани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР