Вече повече от 2 месеца Алекс Раева ни радва от

...
Вече повече от 2 месеца Алекс Раева ни радва от
Коментари Харесай

Алекс Раева - готова за второ дете! Разкри и кой е любимият й образ от „Маскираният певец“!

Вече повече от 2 месеца Алекс Раева ни радва от ефира на NOVA като част от проверяващия панел в „ Маскираният артист “. Пред „ Събуди се “ певицата описа за страстите към шоуто, за това по какъв начин й се отразява обстановката с пандемията и за още куп забавни в персонален проект неща.

Тя признава, че с помощта на локдауна е имала повече време за детето си, което може би е нямало да има, в случай че това не се беше случило. Не отхвърля обаче, че обществените контакти са нещото, което доста й липсва, тъй като самата тя е доста общителна персона.

„ Липсва ми това, че към този момент не мога да прегръщам хората по метода, по който съм го правила и ме е боязън, че детето ми няма да усети това по метода, по който аз съм го усещала като съм била дребна. Тоест – в този момент децата ще порастват в един малко по-различен свят! “, споделя Алекс.

Според нея всеки един родител дебне всяка една реакция на детето си и когато се случи то да направи нещо ново - се усеща доста горделив и благополучен. 

„ Лиа е едно доста готино, бясно дете! Не съм очаквала, че детето ми ще бъде умерено – това е ясно за всички, само че е доста смешно дете, доста умерено и усмихнато, сега й порастват зъби и аз не дремя, само че... това е животът! “

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР