Вече повече от 12 месеца продължава войната между Русия и

...
Вече повече от 12 месеца продължава войната между Русия и
Коментари Харесай

Ангел Найденов пред SafeNews: Мирът между Русия и Украйна е все по-далечен

Вече повече от 12 месеца продължава войната сред Русия и Украйна. Каква е равносметката дотук? Можем ли да чакаме мир или спорът ще продължи да се развива? беседва с някогашния министър на защитата на България Ангел Найденов. 

Според политикa Ангел Найденов доста отговори на въпросите по отношение на ходa на войната от тук нататък се крият в речите на Владимир Путин и президента на Съединени американски щати Джо Байдън, които маркираха годишнината от началото на спора в Украйна.

„ Една от опорните точки на съветската агитация сега е, че отговорен и страна в спора е груповият запад. Това беше един неудачен опит на съветския президент да изясни какво прави Русия в Украйна и за какво съветската войска търпи провали. Вторият миг беше, когато той изясни, че Руската федерация не е постигнала своите цели, само че малко по малко счита да ги реализира. Всъщност това беше едно заричане за още война “, изяснява Найденов и добавя, че идващият значим миг от речта на Путин е отдръпването на Русия от контракта „ СТАРТ II “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР