Вече почти целият свят e дочул нещо от драматичните признания,

...
Вече почти целият свят e дочул нещо от драматичните признания,
Коментари Харесай

Хари с най-тежкото обвинение досега: “Вярвам, че жена ми направи спонтанен аборт заради написаното от таблоидите”

Вече съвсем целият свят e дочул нещо от трагичните самопризнания, които принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл направиха в чисто новия им документален сериал в Netflix. Независимо дали откровено съчувствате на фамилната драма на двойката, или сте от по-скептично настроените, думите на Хари и Меган открехнаха още по-широко завесата на кралските неволи  и ни разрешиха да научим покрити секрети от живота на едно от най-известните фамилии в света. 

В последния епизод от документалния сериал, принц Хари жигосах английските таблоиди като ги упрекна, че са предизвикали непотребен стрес на Меган , херцогинята на Съсекс, което е довело до импровизиран аборт, премеждия и
                             

В шестия епизод Меган приказва за нейния импровизиран аборт през юли 2020 година Тя разказва основните стресови фактори в живота си по това време , в това число преместването в новия им дом в Санта Барбара, Калифорния, проблемите с татко ѝ и безмилостния  медиен напън. 

„ Бях бременна. Изобщо не спях. Първата заран, когато се събудихме в новия ни дом, беше, когато направих импровизиран аборт “, сподели Меган.

След тези думи на брачната половинка си Хари прибавя: „ Вярвам, че жена ми е претърпяла импровизиран аборт поради това, което направи Mail [Mail on Sunday] “. 
                             

През 2019 година английският вестник Mail on Sunday разгласява персонално писмо, изпратено от Меган до татко ѝ Томас Маркъл. Впоследствие Меган завоюва дълга правосъдна борба против издателя на вестника.

„ Гледах всичко това “, продължава да разказва сложния миг Хари: „ Знаем ли сигурно, че спонтанният аборт е бил породен от това? Разбира се, че не знаем. Но имайки поради напрежението, който това аргументи, неналичието на сън, времето, в което се случи бременността, това в коя седмица беше тя, мога да кажа, от това, което видях, че този импровизиран аборт беше породен от това, което се опитваха да създадат с нея. ”

Херцогът и херцогинята на Съсекс прекратиха всички връзки с четири от най-големите таблоиди в Обединеното кралство през 2020 година - Daily Mail, Sun, Mirror и Express - след години на обтегнати връзки и правни борби.
                             

Хари и Меган написаха по това време в публично писмо, че имат вяра, че свободната преса „ е крайъгълен камък за всяка народна власт “, само че прибавиха също, че „ има действителна човешка цена “ за метода, по който таблоидите си правят бизнеса.

Освен спонтанния аборт на Меган, последните три епизода на сериала на Netflix обгръщат провокациите пред двойката след сватбата им през 2018 година, влошеното психическо здраве на Меган и взимането на решението да изоставен като настоящи членове на кралското семейство.
 Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари
Вижте най-важното, което научихме от сериала за Хари и Меган в следните линкове: 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР