Вече почти на 60, бившата приятелка на Джоуи от Приятели

...
Вече почти на 60, бившата приятелка на Джоуи от Приятели
Коментари Харесай

След много години: Актриса от Приятели съжали, че е участвала в известния сериал

Вече съвсем на 60, някогашната другарка на Джоуи от " Приятели " Ел Макферсън накара почитателите да се замечтан по външния ѝ тип в скорошно изявление. Говорейки за предишното, те се оказа, че е сред дребното гостуващи звезди, които съжаляват за присъединяване си в известния ситком.

В предаването This Morning на ITV супермоделът показа, че не е била подготвена за сходен вид популярност и не е очаквала, че сериалът ще бъде известен толкоз години по-късно. Но макар не изключително позитивното си прекарване, тя в никакъв случай не е имала срещу целувката си с Мат Лебланк в сериала.

Ел Макферсън е известна на първо място като модел, само че има и някои забележителни функции в Холивуд - като тази в " Батман и Робин ". И въпреки всичко нито едно от участията ѝ не е толкоз запаметяващо се, колкото това в " Приятели ". Тя се превъплъщава в ролята на Джанин Лекруа, съквартирантка на Джоу, като взе участие в пет епизода сред 1999 и 2000 година

" Ако знаех какъв брой известен е сериалът в Съединени американски щати или какъв брой дълго ще бъде показван по малкия екран, може би нямаше да приема ролята ", споделя Макферсън и прибавя, че приятелите на дребния ѝ наследник мислят, че тя към момента взе участие в шоуто. " Те не са разбрали, че това е станало преди съвсем 20 години ", добавя моделът.

Въпреки триумфите си в киното, Ел в никакъв случай не се отхвърля от ролята си на модел. Дори и с днешна дата тя се оправя отлично и кара почитателите да приказват за неостаряващия ѝ външен тип. По време на изявлението за This Morning водещите подчертаха обстоятелството, че Макферсън е в света на стилната промишленост от пет десетилетия. А звездата отговори, че е почнала поради финансовата самостоятелност, само че след това това се е трансформирало в нейна орис.

" Беше прелестен метод за реализиране на целите ми, тъй като с изключение на, че станах самостоятелна, имах опция и да пътувам доста, нещо, което постоянно съм желала. "

Ел Макферсън се изрече позитивно и за това по какъв начин се трансформира промишлеността в днешно време, спрямо годините на нейния подем. Тя дефинира като огромно преимущество съществуването на обществените медии, посредством които начинаещите модели могат да разпространяват имената си. И да са покрай своите фенове.

" В предишното колкото по-дистанциран от публиката бе един модел, толкоз по-голям беше триумфът му, по този начин получаваше своя иконичен статус. А през днешния ден е тъкмо противоположното. "

Все отново Ел Макферсън няма учредения да се оплаче от липса на триумф - с каквото и да се захване. Предвид богатата ѝ история и в малкия екран, и като модел, тя има впечатляващо чисто положение, оценено на 95 милиона $, прецизират от The Things.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР